بانک کشاورزی

تاریخ: 13 خرداد 1393

بهره برداری از واحد تولید فرآورده های گوشتی در استان اصفهان

با استفاده از تسهیلات بانک کشاورزی طرح تولید فرآورده های گوشتی با ظرفیت تولید سالانه 2 هزار تن،در استان اصفهان به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی در استان اصفهان، مبلغ 9 میلیارد و 500 میلیون ریال از هزینه های راه اندازی این واحد تولیدی توسط این بانک و از محل اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی تأمین و پرداخت شده است.
بر اساس این گزارش با بهره برداری از این طرح زمینه اشتغال 20 نفر فراهم شد.